***

Елена Довбыш
Блукають  страхи у пітьмі по ночах
Блукають страхи і в очах твоїх жах
І поки боїшся вони все ростуть
З середини нутрощі твої жеруть
Блукає по стінах твоя німа тінь
І тільки вона не боїться видінь
Облиш ті страхи і чоло підведи
Он там вже палає зоря!
Встань і йди!