Я б хотiв пити червоне вино

Михаил Генсёр
Я б хотів пити червоне вино
В ресторані, з тобою, кохана.
І щоб ти мовчки спитала: синок,
Подивись, а чи гара ми пара?

Моя донька щоб поруч була...
Щоб у вальсі минуле вернулось.
Думку мою прочитала б сама,
Пройщло тридцять літ... а хвилююсь.

В твою честь мною названа дочка.
Значить недаремно в вогні я горів.
Не знаю, яким іменем свого синочка
Назвала, а як би я знати хотів.

Я дякую Богу всевишньому,
Що нас на землі цій родив.
Скільки мною сказано лишнього
Після того, як тебе зустрів.

- Хай сльози щастя затуманять очі...
Писав десятки літ колись...
Почувши голос, стрітись хочем...
Душа бажає. Серце відповість.

Не просто зустріч, долі казку
Даруй для мене через стільки літ.
Твоїх очей щасливу ласку
Хотів зустріть на святі почуттів.
               2008р.