о красной куртке, малой родине и дураках

Надежда Вишнякова
сворачивать шею
на каждую красную куртку.
могу, умею
и практикую...

привет, мой дом,
я здесь проездом.
следующим сном
вернусь к тебе.
честно.

цi рядки українською
"укр"/"син нацiї" -
хто як подумає,
та мова не винна в тому,
що вас пошили у дурнi.