Сутiнки

Лиза Верская
кохалась ніченька зі днем
він пестив зорі сходом сонця
проміння лоскотало місяць
і шепотіло
не соромся
плекав тендітно їй волосся
медовий оксамит плечей
зітхання в сутінках сплелося
із поволокою очей