В н живе

Ромашка Романова
Вся земля завмерла.
Люди вимерли усі.
І залишився лиш демон.
Він гуляє і реве.
Я тремтіла, заховавшись,
Дикий холод промайне.
Ззаді він тебе ласкає.
Відчуваючи себе
Безсилим, одиноким, бідним
І нікому вже не милим.
І ось я побачила його,
Заблистіло ясне сонце.
Щезли демони й чорти.
Теплота огріла тіло,
І душа воскресла в нім.
Разом з ним й життя воскресло,
Набуло яскравих барв.
Я люблю його до нестями,
Моя уява - то мій рай!