ТВК 1-плюс-1!

Мерси Боку
       * * *

На щірім Ті-Ві
Плебейська пика
Міняє жінку
На чоловіка

Воно й не диво
Гейропська мода
Бабів наліво
Цьом-цьом урода

Терпець не рветься
Жінок міняти
До того йдеться
Щоб збути матір

Мабуть країна
Вже домовина
Якщо та жінка
Є Батьківщина

        * * *

     04.01.17