Музика

Наталия Ржепецкая
Коли у серці грає музика сумна,
Під час дощу в осінних горах,
Ти знай, що прийде та весна,
Яка забере всі незгоди

І сонце буде сяяти колись,
І холод той не вічно буде,
Лише скріль сльози посміхнись
І день новий зустрінь в дорозі