Dorul meu

Галина Чиореску
Am in inima un dor
S-am sa-l port pina nu mor,
Dor de tara, de copaci,
De copiii mei cei dragi.


Am un dor de luna plina
Dupa deal ce-apare lina
Si de pomii roditori,
De gradina cea cu flori....


Mult mi-i dor de al meu plai,
Acel coltisor de rai,
Unde a fost copilaria,
Care-n veci n-o sa mai fie....


Unde am fost eu fericita,
Adorata si iubita,
Unde au fost ai mei parinti,
Harnici, rabdatori, cuminti.


Si mi-i dor de-a mea casuta,
Printre pomi ce e ascunsa....
Tare asi dori sa cred,
Ca inca o sa le mai vad.....