Якби ти знала, як болить душа

Михаил Генсёр
Якбити знала, як болить душа,
Коли в роки вплітається туман,
Молодість давно пройшла,
А в пам'яті той медовий дурман.
Тіло просить доторків твоїх
І погляду того, що кличе в безвість,
Смаку слів приємних таких,
Що дарують щасливу радість.
Хочеться відчути найкоротшу мить,
Щоб твоє серце в душі моїй відпочило,
Те, що роками так довго щемить
Нарешті заспокоїлось і не боліло.

          2016р.