Христос народився

Александр Соседка
Янголи співають біля  ясел,
А худоба зігріває  хлів.
Народить Марія Діва Спаса
Того ,хто розділить з нами хліб.

Звістку понесуть вітри усюди,
Зірка запалає в небесах.
Низько до землі вклоняться люди,
Нашому Спасителю в яслах.

Бо прийшла сьогодні в світ надія,
Із спасінням Божий син прийшов.
Славимо тебе свята Марія,
Що подарувала нам любов.

І нехай співають передзвони
Та наситить нас смачна кутя.
У церквах оновляться ікони
І посчезне шлях до небуття.

Хай лунає скрізь: «Христос родився!»-
А у відповідь: «Славіми ми Його!»
Та любові кожен,щоб напився
До творця й Спасителя  свого.
Сосєдка О.Д.                06.01.2017р.