Iталiя ТеплО Прозоре море

Катерина Жебровська
Angelo Pisani «…………..….»

Італія… ТеплО… Прозоре море…
Реальність? Сни? Закохана краса…
Замріяні високі дивні гори…
Безмежний спокій… Барви – чистота…

М’яке проміння… Видовжені тіні…
Щемливо… Рано… Пахне резеда…
Світи тремтять у мареві безсилім…
Ще Землю обіймають Небеса…

Бажань немає… Мить царює… Ніжність
Вливається єлеєм у життя…
Єство вдихає й видихає вічність…
Любові простір… Тиша… Відчуття…

04.01.2017