Мiй Харкiв

Светлана Чернышенко
Ти гордість, ти слава, краса України!
Мій велетень-красень, мій Харків.
Розкішні фонтани, будинки як скелі
долоні твої простягають.

Великі вітрини, як золото сяють,
прикрашують вулиці храми.
На площах знамена великой країни
як неба блакить величаві.

Ти чуєш мій рідний?
Цей  вірш я читаю
на честь твою Харкове любий.
Із гордістю пісню тобі заспіваю
залишив в серцях її юних.

Незламний, величний,
могутній і сильний.
З роками росте і міцніє.

Розкинувся вільно перлиной у морі,
на хвилях моєй України!

2004 г.@