Вiтчизнонька

Георгий Грищенко
Дивлюся на тебе
Вітчизнонька мила,
Усе є що треба -
Громада і сила.

Це розуму сила,
Природи багатства
Й жить доля навчила
В країні все братства.

Але не розбою,
Як роблять сусіди,
Що вдерлись ордою
І роблять нам біди.

Я вірю, я знаю,
Що ми переможем,
Їх вигнати з краю
Нам Бог допоможе.

Тримаймося браття,
В нас нації різні
І звички й заняття,
Поможем Вітчизні.

Тут доленька наша,
Свободи тут крила,
Країна найкраща
Нас всіх прихистила.
08.01.17.