Той, что... укр

Ирина Бондарь Левобережная
Тій, що…

Не заховатись у газетних шпальтах,
У передмовах - років і сторіч.
Хтось скаже потім: «Ти співала альтом,
Вона - низьким сопрано».
                В тому річ,
Що ви колись єдиної співали...
А потім розійшлися... розплелись...
Гіркої солі разом з'їли мало.
Нагар лишився від заздравних свіч...

Не доторкнутись - серця на долонях.
Затиснуте в маленький кулачок...
Уже достатньо - сивини на скронях,
І більше - незапалених свічок.
05.07.2016