А они - летают! укр

Ирина Бондарь Левобережная
А ВОНИ – ЛІТАЮТЬ!!!

Зібрала на долоні пташенят,
Довірливо принесла вам до хати:
Водиці трохи дайте, та зернят,
Їм простір дайте - високо літати!

Давно вони вже просяться в політ,
В гнізді сидіти довго їм несила!
…Ви ж в годівницю підкладали лід,
Ви підрізали помисли та крила,

Шалені круки каркали здаля,
Ховаючись за різні циркуляри…
…Птахи летять! Далеко вже земля,
Громи позаду, блискавки та хмари!

Не зупинити – вільний той політ!
У кожного в душі – озвуться вірші
Що я з любов’ю випущу у світ
Свій, власний, незалежний, вільний, ІНШИЙ.
26.07.2016