На краю

Татьяна Корольчук
Десь на краю світу чи може раю
Я тебе,милий,обов'язково впізнаю
Подарую маків вогняних оберемок
І за руку з тобою за обрій підемо

Там за теплий погляд ніхто не осудить
Замість сонця дотик долоні будить.
Де нема ні слова злого,ні лихого ока
Розправимо крила і полетимо високо

Зупиниться час,розіллється вечір
Ти покладеш руки мені на плечі,
Пообіцяєш чекати і завжди бути
І слова ці у спогадах досі чути