Святий мир

Татьяна Мороз 2
Нехай серце вам не тривожиться! Віруйте в Бога, і в Мене віруйте!
Вiд Iвана 14:1 UBIO

В світі грішному жити боляче.
Ріже смерть найдорожчі душі.
Мир святий, як проміння сонячне,
Хто його у Христі зворушить?

Серце ваше нехай не тривожиться,
Не лякається від турботи,
З нами Бог та й мир приумножиться
В благодаті Його, де скорбота.

З нами — Бог. З нами — мир Його благістний,
Досконалий та пречудовий!
То ж прославимо Бога радістно
За дарунок такий від Нього.

Якщо зле не дає вам спокію,
Якщо тяжко душі в тривозі,
Якщо рана у серці глибока є,
Мир святий шукайте у Бозі.

Він обіцянку дав для кожного,
Хто покличе Його до себе.
Мир дає для сердця тривожнього
По дорозі з вірою в небо.