Вiд хлопця - колядника

Григорий Божок
Колядин – колядин
Я  прийшов  до  вас  один,
Дома  братик  і  сестричка
Вас  здоровлять  й  добра  зичать!
З  Різдвом  божим  вас  вітаєм,
Щастя  й  радості  бажаєм!
Татко  на  війні  в  Донбасі,
В  мами  скінчились  запаси,
Що  зможете  -  подавайте
Та  здоровеньки  бувайте!
- Христос  народився!
- Славімо  його!
  7.01. 2017р., Київ