Скорее

Владислав Красса
 Скоріш.

Був молодий — хотів усе здолати,
Вкладав свою наснагу і труди.
А в старості куди вже поспішати?
Назовсім звідси? Чи скоріш туди?


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".