К

Дмитрий Тодд
Мила, кинь рятувальний круг,
Та дай мені потонути.
Туши пожежу водою,
Полум`я дозволь вдихнути.

Лікуй мене рідна, лікуй,
Дай час чумі тут осісти.
Ти стріляй по звіру вогнем,
Тварині дозволь поїсти.

Нарешті вклади нас поспать
Туди, де м`яка кропива.
Я так тут мала, втомився...
Мій демон вночі ожива.
08.01.17