Мр я Ти!

Таня Пашкова Фастовец
Мрія Ти!
Все мріяти про тебе:
Справжню. Неповторну.
Кожен раз
Міцно обіймати, щоб між ребер,
Серце в унісон забилось в нас.

Високо.
Так, високо! До неба!
З радості, від щастя —
Й Ти стрибай!
Йти, шукати, їхати не треба,
Ось моя любов і мою май.

Саме Ти!
Мій поштовх і вітрила
Самоти — не знаю відтепер!
Ти мені любов усю відкрила,
Витягла з душі сумнівний флер.

Мріяти
Не вмів та диво в долі!
Мрія — Ти!
Це щирі почуття
Доброволець я, в твоїм полоні,
Тож тримай мене усе життя.

Tanya Pashkova

#стихИ_tanyapashkova