Так тепло душi

Прокопенко Юрий
Так тепло душі – між онлайн-аватарів,
Які дуже різні, та зовсім для мене чужі.
Я бачу твій образ, а в ньому – блиск чарів
Встромляє в самотність мою променисті ножі.

І хочеться дуже позбутися рамок,
Тебе обійняти, бо ти – не байдужа мені.
Сказати слова, та одначе їх буде замало,
Чуття розливається щире, іде з глибини.

Так тепло душі, ти – мов сонечко світиш,
А  серце весна поглинає і творить дива.
П’янить, навіть думка про тебе й привіти
Летять щосекунди на небо, любов ожива…

20:00, 10.01.2017 рік.

Зображення: http://drabkara.blogspot.com/2014_03_01_archive.html