Ти мою прiрву любов-ю закрила

Михаил Генсёр
Ти мою прірву любов'ю закрила,
Своїм гріхом почуття освятила.
Моє слово з душею вінчала,
Своїм коханням мене наказала,
Навіть, пробач, не сказала.
Можливо, якщо в тебе не буду,
Ближчий хтось тебе полюбить.
Спасибі, що від тебе не збожеволів,
Свої крила ранив і знову відновив.