Вiн ii так любив!

Виктория Гребенюк Роженкова
Він її так любив!

Він любив кольорову палітру весни,
І поля в золотому колоссі...
Він приходив до неї у ранішні сни,
І ромашки вплітав у волосся...

Він любив, коли сонце сідає за гай,-
Коли вітер шукає пристанку...
Як червоними пасмами весь виднокрай,
І, як нічка стрічається з ранком...

Він любив тепле літо й сріблясту росу,
І хмарини імлисті та сині...
Він любив її ніжну, тендітну красу,-
Її носик з густим  ластовинням...

Він любив, як воркують в гнізді голуби,
Як гримить і збирається злива...
Він її так любив! Як  ніхто не любив,-
Поряд з нею, він дуже щасливий!
10 01 2017 р
Вікторія Р