Напевно я для влади бунтiвник

Михаил Генсёр
 
        Для РАУЛЯ.

Напевно я для влади бунтівник.
Для того вагомі є причини.
Якби наш прокурор не був закону гвалтівник,
То і суддя боявсь правдивої людини.
Вірю я - настане судний день,
Для слідчих, прокурорів і недоторканних суддів.
На сповіді у Бога вони співатимуть ,,пісень",
Але їм прощення ніколи вже не буде.