Очи

Роман Иней
Твої лазурні темні очі
Крізь блиск дзеркал я бачу скрізь
І тільки ти приснишся вночі
Стоїш сама біля воріт


Я кличу довго кличу палко
Не чуєш ти , німа стоїш
Так важко бачити самотню
Тебе , що дивишся в блакить


Я знаю точно ти не чуєш
Що відчуваю я у сні
Хоч бачу кожен час лазурні
Самотні очі ті твої.