Ночь

Роман Иней
Темна ніч спустила крила
Сонце заховала в тінь
Ніжним поглядом накрила
Всі будинки міст і сіл

Легко укладає діток
В сон любимий по казках
Місто тихне, світло тихне
Ти ж стоїш біля вікна

І зі сном в очах прикритих
Позіхаєш раз у раз
Як же солодко дивитись
В сонне місто край вікна.