Я повернула мужчину

Михаил Генсёр
Я повернула мужчину без шкідливих думок,
Якого доля моя давно загубила.
Зрозуміла - це мій неповернутий борг.
Боже, як я його колись любила!


Я закладу свої почуття
За попіл моїх думок.
Коли прийде час...