Чи де той Бог?

Петя-К
Чи є той Бог? Чи вже немає?
Що цю падлюку проклинають,
Вже всі : великі і малі,-
А він ще ходить по землі!

Чи є той Бог,чи то він бачить,
Що стільки люду гірко плачуть,
Зазнавши горя і страждання,
І кожен день "живуть в останнє"?

Чи є той Бог,чи все брехня?
Невже то можна все прощати?
Коли ти бачиш як щодня,
Тебе бажають обібрати?

Напхавши в уха всим лайна,
Так задурманивши всім мізки,
Чи є той Бог,чи вже нема?
Хотілось вірити б хоч трішки!

Чи є він там на небесах?
А може вже йому набридло,
Щодня дивитися на страх,
В очах українського "бидла"!