Short Ride Sol Shadda

Нина Ченда
1 past

Somebody will be in for
It
Somebody
Somebody

Somebody will be in for
To-
Day
Enough! No more! No more!
No more!

I am angry!
You can be free!

Somebody will be in for
It
Somebody
Somebody

2 past

People do not fall in love anymore!

Do you get what I am saying, my friend?
Come on! Come to me! And get in the face!
Do not think! It is not a "happy end"!
It is our love, which runs off  your face!
__________________________
27.09.2016, 13:30

Songster "Песни.Songs"