Нить

Анатолий Загравенко
Нить

(Сонет)

Піду з життя у небуття,
туди, де був до цього.
Хай не спізнає забуття
моя людська дорога.

Синівські мав я почуття
до України й Бога.
А окрім того опертя
не треба більш нічого.

То хай же вас не засмутить
портрет мій на граніті.
Як треба, я зумів прожить
на любім білім світі.

Не забруднивши роду нить,
вручив пречисту дітям.


–––––––

© Анатолій Загравенко.