Важке знання

Евгений Ушакофф
Як мені із цим важким знанням жити, чи можу я щось гарне зробити?
Та зробити таким чином, щоб залишений слід, був спільним - єдиним!
Щоб мета, що поставлена була, такої мрії, що всі скажуть - гарна подія
Щоб мірою прагнення було спільне бажання та в коханні єднання!