Мережива

Маша Личи
Я плету себе із мережив -
Слів, подій і людей навколо,
Часом, з кроків необережних,
З поєднання  "завжди" й "ніколи"...
З інтонацій, з втручань наосліп,
Із суспільних, з недоторканих,
Візерунком зплетаю досвід
В кожній, з сотні своїх коханих.
Тут всі напрямки, вся палітра,..
В жоднім прояві - необмежено
І вплетається непомітно
Цілий світ до мого мережива.

#Epluribus_Unum #poetry #Lichee #2016