Еп1таф11

Иван Малеев 2
Він пияцтвом,залишив слід
за це і взяв його Аїд.

Пив горілку Він до дна
тепер його уже нема.

Він марнословством був великий
як отой Янус двоєликий.

Тут лежить Поет сатирик
писав байки без помилок.