Привiтання молодятам

Коулл
Що побажати молодим?
Кохання,вірності. Затим -
Щоб у валюті були гроші
І друзів щирих та хороших.

Машину "Лексус",стильну дачу,
У справах-чесність та удачу;
І щоб  традицію завели:
Не на город ,а на Сейшели.

Життя, як нива, все буває,
Що наперед-ніхто не знає
А перешкоди,то пусте
УДВОХ їх швидко пройдете.

Ще побажаєм молодятам,
Щоб діточок було багато,
Щоб вони чуйними зростали
Батькам у всьому помагали.
 
Своє кохання бережіть:
"Люблю тебе" щораз кажіть.
І в ліжку не відразу спати -
Кохання ж треба доказати.

Старайся Коля, в добру славу
Пітній,та не кидай цю справу.
Ти Інна вміло помагай -
Жіночу марку теж тримай,

Щоб на столітній ювілей
Було ще більше в Вас гостей.