Душите ни невидимата нишка да съедини

Петр Пенчев
Езичета на пламнала любов облизват кожата.
Разпаднаха се връзките между телата ни и разума.
Освен сърцето си какво да ти предложа
завинаги за себе си да те запазя...

От устните не се откъсва даже шепот.
Цяла вечност нека трае този кратък миг.
Зората никога при нас да не просветне.
Душите ни в едно невидимата нишка да съедини...

14.01.2017 г.
3402 Б.Алекс.
Петр Пенчев