Мол-дунёга сотма Ватанни, лим!

Рахим Карим
Ватан - бу ўпкангга илк кирган нафас,
Ватан - бу кўзингга нур тўлган нафас.
Томирингда ;онинг югурган нафас,
Мол-дунёга сотма Ватанни, ў;лим!

Ватан – бу бош ;ўйиб ётган ёсти;инг.
Ватан - илк тинглаган алланг, ;ўши;инг.
Ватан – бу кўкракдан эмган о; сутинг,
Мол-дунёга сотма Ватанни, ў;лим!

Мол деб тозалама ўзгалар уйин,
Супуриб-сидирма, эгмагин бўйин.
Ювмагин бировлар кирин, ;ур бўлгин,
Мол-дунёга сотма Ватанни, ў;лим!

Оч ;олсанг - оч ;олгин Она-Ватанда,
Бир бошга бир ўлим, мангумас банда.
;уруринг, номусинг са;ла жа;онда,
Мол-дунёга сотма Ватанни, ў;лим!