Виса 11

Скальдическая Поэзия
Зман не змагчы сталі –
Падступны выбрык лёсу,
Як воўк лясоў я вежы
Плячэй ссекчы змагу то,
Надрапаў я на наступ
Крыж крыві ў ратным звязе.
Дзядоў квітней, дзяржава
Дык – слава Беларусі!