Виса 13

Скальдическая Поэзия
Агні струменяў сталі
На цвержы ржы і крыві,
Блішчаць як бліскавіцы
І брагу хлебчуць з раны.
А Дняпра бераг у бездань
Сячэ хваляй чырвонай
Апошні полк Айчыны.
Пярун! Бо ты ўсё бачыў!