Печаль

Яян Иванов-Валеков
А ти несла мою печаль
У ріднім краю серед трав..
Думки птахами понеслись
У рідний край..У те колись..

А ти живеш у краю мрій,
Моіх бажань..Моіх надій..
Думки птахами сподівань
Летять у рідний край чекань..


А я лечу на крилах мрій
У рідний край моіх надій..
І серед трав тебе знайти,
Як шепотіли мені сни..
Тебе знайти і моі сни..