См шно ховатись в д суму

Твой Дом
     ***
Смішно ховатись від суму
Адже в світі багато його
Це наче ховатись від диму
І серед пожежі пити вино

Не треба себе закривати
Від вічних пут і т;го
Що всесвіт лихий і кривавий
І поряд не буде нікого
Коли тобі буде нестерпно
І смуток та біль скують
Посміхатися буде даремно
То самого себе обмануть

Понадважливо прийняти цей біль
І його невід'ємність усю
З місця не зрушить вітрильник у штиль
Але ходить далеко в грозу..

     ***