Като горещи въглени ще бъдеш в ръцете ми

Петр Пенчев
Парфюмът ти очаквам да запълни стаята
със приближаващите боси стъпки по паркета.
В тъмнината по целувките ще те позная
и ще помислим как да продължим до сутринта сюжета...

Ще превърнем любовта желана във реална -
като горещи въглени ще бъдеш във ръцете ми.
Да те взема във прегръдките си съм желал отдавна -
пулсът на сърцето ти във мене да усетя...

16.01.2017 г.
3405 Б.Алекс.
Петър Пенчев