для тебе

Вечновлюблённый Урод
Кохаю

як багато радості і горя у цому слові
кохання  між злом і добром на кордоні
це коли ти пишеш їй вірші до ранку,
а потім летиш їх їй дарувати на світанку

Ти
 
чи можна знайти когось краще тебе?
як бачу весь світ под ногами пливе
щоб разказати тобі про свої почуття
не вистачить часу, чи навіть життя

Моя
 
привязана до мене ланцюгами
але дорога до тебе вся вкрита сльозами
я тебе ніколи нікому не віддам,
бо ревную навіть к твоїм спогадам

Разом

здається, що все життя на це чекав
ночами кулаки від болю стискав
я мрію ночами с тобой обніматись
і в твою ніжність кожен день окунатись

Я

закоханий, як у небо пташки
ходжу по місту, скрізь лиш ти
про тебе всі пісні та вірші
ти змогла достукатись до моєї душі...