Вiншаванне

Татьяна Котович
Я вiншую цябе са святам.
I хачу пажадаць,каб заужды,
Ты быу надта душою багаты,
Каб цябе не кранулi гады.
Хай паселiцца радасць у сэрцы,
Да цябе будзе мiласцiу лёс.
А у вачах,ак у азёрным люстэрцы,
Заблакiцiцца вечнасць нябёс.
I штогод гэтым жнiвеньскiм ранкам
Я цябе вiншаваць прылячу.
Палымяным успыхну свiтанкам ,
I застацца навек захачу.
Вось тады ты адчуеш пяшчотны
Подых ветру на вуснах сваiх.
А душа так зашчэмiць самотна
-Дык чамуж мы з табой не удваiх?