To hell with this music

Лорд Брайтон
lights out, i got no more to say
and don't wanna think anymore anyway
i need so little, to get to the night, so little
all this pathetic crap instead of songs
in biggest nightmares i didn't see how small is the world
how small is the world, how small is the home
how much is enough, how old is too old
picture girls with guitars, and i am there too
between clubs and bars all this gloom and doom
for as long as music plays, the picture keeps moving
same old music, for mourning and grooving

to hell with this music, to hell with this all
to hell with this music, to hell with this all

club of 27 is the way to be, life's just interval from re to mi
life is death, a green-lit pass
here i'd love to fly, but my wings are so denied

three dots three dashes three dots
forbidden strikes on your weak spots
for as long as music plays, the planets keeps rolling
rhyme to the word 'stitch', a summer stolen

the limp doctor was correct: people never change
they are just fine each in their cage
thinking death will come in the shape of Brad Pitt
i wish to beat on something, but there's nothing to beat!

chorus is clear, throat is dry
only lazy won't sing about the day the music died
and every night i dream that hearing these waves
Kurt Cobain blows himself away

оригинал--Лера Графова и Фил Август

тушите свет, я закончил, мне сказать нечего
и думать не хочется--а кстати есть чего
мне бы чуть чуть, только до вечера, только чуть чуть
всё это пафосное дерьмо вместо песен,
в страшном сне не снилось насколько мир тесен
насколько мир тесен, насколько дом тесен
насколько--настолько, постольку поскольку
картинки, девочки с гитарами, и я туда  же
между клубами и барами плодится эта лажа
ведь пока играет музыка, движется картинка:
одна и та же музыка, праздники-поминки
к черту эту музыку, к черту это всё чужое
клуб 27ми жизнь всего лишь интервал от ре до ми
жизнь всего лишь смерть, зелёный корридор
здесь бы взлететь--да только надо мной забор!
три точки точки три тире три точки
запрещённые удары по недобитой почке
ведь пока играет музыка, движется планета
рифма к "заштрихуй", потерянное лето
а врач хромой был прав: люди не меняются
не то чтобы не тужатся: вовсе не парятся!
и думают что смерть приходит в теле Брэда Питта
со злостью бы разбить чего, да всё уже разбито!
с припевом всё понятно, горло пересохло
ленивый не пропел о том как музыка подохла
и ночь от ночи снится сон, что слыша эти звуки
на себя Кобейн опять накладывает руки