One percent of the activity. by Spoof Prankster

Яша Беспардонников
Один процент активности

Я был так активен, не киснул ни дня,
И жизнь потрепала изрядно меня.
Все мышцы ослабли, сильна лишь одна,
Но именно эту и ценит жена.

***

I was energetic and brisk so long!
But now I’m neither dynamic nor strong.
And only one muscle is hard as before.
My wife praises it and I know what for.