19, 01, 2017

Светлая Две Тысячи 10
не вынясе кабыла двух ...
Камусьці трэба даць у вуха.
Баюся , гэта буду я...
Не хопіць сродкаў
На мяне ў зграі....
Так вырасла ...
Не я-
Яна .
Таму і пра астатніх забывае,
Самім ўжо
Катастрафічна
Грошай
Не хапае