Твоя любов

Лидия Елена
Твоя любов, як сад пахучий,
Що розцвітає ранньої весни
І квіткою всміхається привітно
З висот небесних літньої пори

Твоя любов - це світло ясне,
Своє тепло несучи навкруги
Вдихає радість в моє серце,
Сяйвами  небесної краси

Любов моя ти ніжна світанкова
У свіжій ранішній зійшла росі.
Могутністю живого свого слова
В життєвій підкріпляєш боротьбі

Ти як веселка стала наді мною
Любове  чиста,  вічна неземна,
Чи є, що краще в світі цьому,
Як світло радості Голгофського хреста?!



Твоя любовь, как сад заветный

http://www.stihi.ru/2017/02/05/10545


Елена-Есфирь