Радiореклама

Георгий Грищенко
Різать хто не може
Ковбасу тоненько,
Захворіє схоже
На інсульт швиденько.

Радіо лякає
Всіх, хто його чує,
Та воно не знає,
Що мене лікує.

Кинув я ковбаси
Нині купувати,
Інші є припаси,
Щоби їх ковтати.
               
Каша є гречана
І Олейни пляшка,
Ще є і вівсяна
Пречудова кашка.

Різати ковбаси
Не берітесь люди,
Бо інсульт два рази
Вас впіймає всюди.

Радіорекламу
Слухайте панове
Наче рідну маму
Й буде все чудове.
19.01.17.