Застиглий образ на свiтлинi

Алексей Радзей
Чарівну таїну предивну
примружені ховають очі,
волосся з вплетеним проміння
легенько вітерець тріпоче...

Застиглий образ на світлині,
Мов шлях омріяний, ти маниш в далину,
Углиб думок, або на мрій вершину
я залюбки пірну, злечу, піду!

..."Скажи, хто є твій друг, і я скажу, хто ти",
Ми ті, хто нас оточує, хто дружить і кохає,
Невипадковий промінь спалахнув і у моїм житті!

...А випадковостей на світі не буває,
Хоч іншим в них повірити простіше, аніж в казку, Бога,
Та щиро вірю я, що спільна може бути нам дорога!..